vineri, 20 ianuarie 2012

JANDARMERIA BATE ROMANIA!

In 1989, dictatorul de atunci, a folosit impotriva manifestantilor Militia, Securitatea si Armata, organele de represiune ale vremii. Dupa 1989, Ion Iliescu i-a comasat pe “specialistii” respectivi intr-un mare organ numit Jandarmerie, institutie care suge si ea cot la cot cu celelalte institutii de represiune din bugetul de Stat.

USLA-sii regimului portocaliu sint antrenati ca trupele de SS ale lui Hitler sa zdrobeasca capete, sa rupa oase, sa tortureze si chiar sa ucida. Anul trecut au comandat 8 milioane de cartuse de razboi, calibrul 7,62. Acesti soldati, cu toate ca au depus juramintul fata de tara si popor, actioneaza exact impotriva poporului care ii plateste salariile, dotarile si facilitatile. Asta e un paradox al democratiei moderne.

USLA-sii au ca purtatori de cuvint doi indivizi, Hulea si Enache, niste tineri obraznici, aroganti (cum altfel?) in relatia cu Presa si cu cetatenii. Acestia vor trebui dati afara si anchetati in legatura cu minciunile spuse public. Dar astia doi sint doar plevusca. Pestii cei mari sint sefii, slugile basiste surprinse in mijlocul manifestantilor si care coordonau atacul “ultrasilor” pentru a putea sparge si discredita manifestatia pasnica din Piata Universitatii.

Este extrem de necesar ca noua Putere care va veni sa ii ancheteze serios pentru: abuz in functie, instigare la violenta, constituirea unui grup infractional, tortura, incalcarea Constitutiei si tardare, pentru ca au tradat poporul care i-a investit cu puterea de care au abuzat! . Acesti sefi vor trebui deferiti tribunalelor militare, judecati, degradati si condamnati la multi ani de puscarie.

Ce am vazut in Piata si mi se pare ca este iar ilegal ( ca doar institutia asta n-o sa lucreze legal, nu?) este faptul ca “broscutele ninja” erau echipate cu pistoalele din dotare, in tocuri de piele maro, puse la spate pe partea stinga.

Dupa cum se stie, la dispersarea unor manifestanti, in multime, ESTE INTERZISA FOLOSIREA ARMELOR DE FOC!

acoperitii
AjjbWJhCIAANPyV

Ati vazut la televizor cum au spart si mitingul de azi. Baietii cu casca in ureche erau la post, asa cum se vede si intr-o poza ce mi-a fost trimisa de la locul manifestatiei de catre un amic (multumesc Bogdan) si au coordonat miscarea. Se pare ca au un fix cu “ultrasii” care ataca jandarmii, adica dau dovada de o lipsa de imaginatie crasa (cum altfel, doar sint niste militieni ramasi din regimul trecut). De citeva zile dispozitivul lor era schimbat, mai putini batausi la vedere, multi infiltrati si grosul trupelor PE TOATE stradutele adiacente pietei ca in caz ca manifestantii vor sa fuga, sa fie prinsi in cerc. Unele televiziuni mai “naive” sau poate mai apropiate de Putere au spus ca sint 600 de jandarmi. Din estimarile mele, dupa numarul de masini prezente, erau in jur de 1000 de “broscute” plus militienii in uniforma si cu masinile inscriptionate. Problema e ca daca la aceste mitinguri, institutia numita Jandarmerie, va actiona ca si pina acum, va reusi sa sprinda flacara unui razboi civil, ceea ce nu va fi bine in primul rind pentru ei. In Grecia violentele au pornit de la faptul ca mascatii lor au impuscat un OM. Nici noi nu sintem departe.

Băsescu mai guvernează doar cu SS
Get Adobe Flash player
Cum schingiuesc jandarmii un cetatean al tarii.

Atentie mare la noii USLA-si ai lui Basescu!

7 comments:

DanL spunea...

Întreaga după-amiază nu au făcut decât să provoace mulţimea. Sper să se întâmple ceea ce le "ura" Mazăre şi să aibă parte de nişte anchete corecte dar necruţătoare. Să li se amintească concluziile procesului de la Nurnberg: nu poţi fugi de responsabilitate ascunzându-te după un ordin.

sandman spunea...

@DanL
Corect.

Anonim spunea...

Da da ..repede vedeti numai conspiratii si filme cu batai. Hai ma fugi de aici, si lasa realitatea sa vorbeasca : niste idioti de tineri, s-au gandit ei sa se de-a in petic, si normal ca s-a lasat cu caramizi, capete sparte, etc etc. Dupa ce s-au intamplat atatea era normal ca jandarmeria sa i-a masuri, pentru a stopa inca din start acele provocari. Sfatul meu este sa stati dracului in banca voastra, sa vina ziua cand tre sa pui stampila , si atunci sa mergeti sa votati cu cine doriti ! Asta e democratie ;) Cei care au votat cu basesc sunt in numar de peste 4 milioane... De ce sa se schimbe presedintele, cand vor doar 10 mii de oameni ? E democratie, si minoritatea se supune majoritatii.

sandman spunea...

Militianule, ti-as explica, da' n-are rost sa-mi pierd vremea cu un anonim. Adica semi-anonim, ca-ti ramine IP-ul. Sfatul meu sa iti reevaluezi viitorul si daca ai lins cu sirg la stapinire, ia-ti bilet spre Congo. De data asta nu mai iertam pe nimeni ca in '89.

marius spunea...

Se infiltreaza printre cei mai agitati ca si cum ar fi de-ai lor, agita si apoi dispar. Clasic si eficient. Apoi intervin ca au fost, cica, provocati.

sandman spunea...

@marius
Corect, asta e stilul.

Anonim spunea...

Nenorociti. jandarmi si politisti spurcati...si toate fortele de represiune...ACAB !!!!!!!!!!

Trimiteţi un comentariu

Comments

Page navigation